TOIMITUSEHDOT

Hinnasto:

Posti: 5,90€

Postiautomaatti: 5,90€

Nouto: 0€ (Sovi erikseen nouto ajankohta tilauksen jälkeen)


Kaikkiin yli 80€ tilaukset ilmainen postitus


Nouto:

Toimituspisteestä nouto ilmainen. 

Pirttipolku 7 B , 00630 Helsinki 

Noudettaessa sovi ennen noutoa että olemme paikalla ja tilausenne on valmiina     asiakaspalvelu@korttelideli.fi tai Puh:  040-4132226Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. 


Toimitusmaksu

Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. 


Ilmainen toimitus jos tilaussumma on vähintään 80 euroa, emme veloita toimituskuluja.


Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä ennen lähetystä.


Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja avaamaton. Otathan yhteyttä sähköpostitse ennen tuotteen palauttamista asiakaspalvelu@korttelideli.fi


Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut tai muuten virheellinen, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen asiakapalveluun ja sopia tuotteen palautuksen/hyvityksen.  Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


Riitatilanne

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

Verkkokaupasta vastaa ja sitä hallinnoi Kortteli Deli, Y-tunnus 2549675-1