Täyteläinen mutakakku

Täyteläinen mutakakku

TÄYTELÄINEN MUTAKAKKU


Resepti:

200g voita

210g tumma suklaa (Valrhona Guanaja 70%)

4 kpl kananmunaa

1/2 dl muscavadosokeria

1,5 dl tomusokeria

1 tl leivinjauhetta

2 rkl kaakaojauhetta (valrhona)

2 dl vehnäjauhoja

1/2 dl mantelijauhoja



Ohje:

Vaahdota kananmunat ja sokerit vaahdoksi. Sulata voi ja suklaa. Sekoita suklaa-voiseos varoen vaahdon sekaan. Lisää jauhot siivilän läpi ja kääntele hellästi sekaan. Laita seos pyöreään kakkuvuokaan, joka on rasvattu ja jauhotettu. Paista uunin alaosassa kiertoilmalla 180 asteessa 15-18 min.



Lue lisää ohjeesta blogissa: Korttelissa




Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.